Oplevering

Oplevering

Medio maart worden de laatste twee huurwoningen in de tweede fase van Hof van Leyland opgeleverd. Meld je nu aan bij de makelaar voor dit geheel vernieuwde huuraanbod in de tweede fase!

Het actuele aanbod vind je op deze site bij de woningtypes.

 

Meest gestelde vragen

Deze vragenlijst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter wijzigingen zijn voorbehouden. Aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend.

Alles uitklappen

Volgens de huidige planning worden de woningen in de tweede fase in maart 2022 opgeleverd. Let op! Dit is een prognose, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Nee, de woningen worden voorzien van een luxe keuken inclusief diverse inbouwapparatuur en een complete badkamer voorzien van modern sanitair en groot formaat tegels.

Hofwoningen  en Hoek Hofwoningen in de tweede fase

In jouw woning in Hof van Leyland vind je een luxe witte keuken met een Jetstone composiet werkblad in een fraai dessin en uitgebreide inbouwapparatuur. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een inductiekookplaat, RVS recirculatie afzuigkap, een volledig geïntegreerde vaatwasser, een koelvriescombinatie en een combimagnetron. De keukenapparatuur voor de tussenwoningen is van het merk Etna en de keukenapparatuur voor de hoekwoningen, type Hoek Hofwoning is van het merk Siemens (bouwnummers 116, 119, 140, 147). 

De makelaar heeft de beschikking over een compleet document van de keuken in jouw woning. Tijdens het verhuurgesprek zal hij jou van uitgebreide informatie voorzien.

Hofwoningen en Hoek Hofwoningen in de tweede fase:

Alle woningen zijn voorzien van een comfortabele badkamer met designradiator, een inloopdouche van Baderie 90 x 200 chroom helder clean met stabilisatiestang 120 cm in mat zwart en een luxe wastafelcombinatie van kunstmarmer 120 x 45 cm met dubbele wasbak in de kleur wit en twee wastafelkranen. Daarboven een spiegel en ledverlichting en daaronder een onderbouwkast met twee lades in de kleur oak light. Het sanitair is van Baderie in een witte kleur. De wanden in de badkamer worden volledig betegeld. Deze tegels zijn glanzend wit en van een groot formaat 300 x 600 mm. De tegels op de vloer zijn in de kleur Rondine Concrete Taupe 600 x 600 mm. Het plafond wordt volledig afgewerkt.

De makelaar heeft een compleet document van het sanitair in jouw woning. Tijdens het verhuurgesprek zal hij je uitgebreid van informatie voorzien.

De wanden van het toilet worden betegeld tot 1200 mm, daarboven spack-spuitwerk, en de wanden van de badkamer worden betegeld tot plafondhoogte. De wandtegels zijn gebaseerd op tegels met een afmeting van 300 x 600 mm. Alle wanden in de woning worden voor zover niet betegeld voorzien van Renovlies en gesausd in de kleur wit, met uitzondering van de tweede verdieping. De wanden van de gestoffeerde woningen met de bouwnummers 116, 119, 140, 147 worden voor zover niet betegeld geheel voorzien van Renovlies en gesausd in de kleur wit, met uitzondering van de meterkast en de technische ruimte op de tweede verdieping. Deze wanden blijven onafgewerkt.

De vloer van de woning wordt voorzien van een 70 mm cementdekvloer. Mocht je een harde vloerbedekking willen toepassen, dan dien je rekening te houden met het volgende:

-  Houd bij de keuze van de harde vloerbedekking rekening met een juiste keuze in relatie tot een optimaal gebruik van de (lage temperatuur) vloerverwarming, maar ook in relatie tot het zoveel mogelijk beperken van contactgeluiden.
- De vloerbedekking mag niet verlijmd / verspijkerd worden aan de zwevende dekvloer. Doe je dit wel, zou dit schade kunnen veroorzaken aan ondergelegen leidingen (zoals vloerverwarming).
- Voor het zoveel mogelijk beperken van contactgeluiden dient de harde vloerbedekking los te liggen van alle wanden. Daarnaast dient onder de vloerbedekking bij voorkeur geen geluidsisolerende ondervloer aangebracht te worden. Doe je dit wel dan kunnen de zwevende dekvloer en de isolerende ondervloer tegen elkaar in gaan werken (massa veersysteem). Mocht je de vloer moeten egaliseren, omdat de cementdekvloer niet helemaal vlak is dan kan dit met vezelplaten of egaline.

Laminaat is toegestaan, mits dat op de juiste wijze wordt aangebracht en met de juiste ondervloer wordt toegepast. Wij attenderen u wel op punt 6 hierboven.

Er is een hangend wandcloset met toiletzitting en een fontein met kraan. De vloertegels zijn in de kleur Rondine Concrete Taupe 600 x 600 mm uitgevoerd, de wandtegels in glanzend wit 300x 600 mm . De wanden in het toilet worden tot een hoogte van 1.20 m. betegeld. Het plafond wordt voorzien van spuitwerk wit.

De verwarming vindt plaats door middel van vloerverwarming (lage temperatuur verwarming). De temperatuur kan centraal geregeld worden via de thermostaat in de woonkamer.

Iedere woning wordt voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. De aanvoer van verse lucht vindt plaats via zelfregulerende ventilatieroosters in  de ramen, met een capaciteit volgens berekeningen aan de hand van de geldende normen in het Bouwbesluit. De mechanische ventilatie wordt bediend middels een CO2 meter welke in de woonkamer is geplaatst.

De volgende ruimten worden aangesloten op het mechanische ventilatiesysteem: 

- Keuken
- Badkamer
- Toilet
- Opstelplaatsruimte wasmachine

Alle wanden worden dekkend gesausd opgeleverd. Kozijnen dienen in oorspronkelijke staat te blijven en mogen niet worden geschilderd of op een andere manier worden bewerkt.

Houdt er rekening mee dat als je in overleg met de verhuurder eventuele wijzigingen aanbrengt, je bij het verlaten van de woning deze in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Het is niet toegestaan om te boren in tegelwerk, vloeren en schachten.

Alle woningen worden inclusief een tuinberging op de begane grond verhuurd. De woningblokken H2A en H2B hebben een eigen parkeerplaats op de parkeervoorziening achter de woningen. Voor blok L5 is parkeren is voorzien in een royale algemene parkeervoorziening naast het woningblok.

De makelaar heeft een complete lijst met betrekking tot de toegewezen parkeerplaats per woning.

Hofwoningen in de tweede fase

De 2e verdieping is volledig afgewerkt als gebruiksruimte met vloerverwarming en de dakelementen zijn afgewerkt met wit plaatmateriaal. De 2e verdieping is voorzien van een of twee ramen, een dakraam of een dakkapel, afhankelijk per type. Je kunt op deze verdieping ook een 4e kamer maken. Er is vloerverwarming voorzien - de wanden worden behangklaar opgeleverd.

 Hoek Hofwoningen in de tweede fase

De 2e verdieping is volledig afgewerkt als gebruiksruimte met vloerverwarming en de dakelementen zijn afgewerkt met wit plaatmateriaal. De 2e verdieping is voorzien van een of twee ramen, een dakraam of een dakkapel, afhankelijk per type. Je kunt op deze verdieping ook een 4e kamer maken. Er is vloerverwarming voorzien en de wanden zijn volledig afgewerkt en voorzien van Renovlies behang gesausd in de kleur wit.

Hofwoningen in de tweede fase

De toegang vanaf de openbare weg tot en met de voordeur wordt uitgevoerd als een Delftse stoep. Het terras aan de achterzijde, ter plaatse van de openslaande deuren, bedraagt woningbreed 2.500 mm en wordt uitgevoerd als grijze betonnen tegels van 500 x 500 mm. Tussen de berging en achtergevel  wordt een gaashekwerk met hedera of vergelijkbaar groen geplaatst. Aan de achtergevel van de woning wordt voorzien in een buitenkraan. Bij woningen met een volledige zuidligging wordt bovendien een loze leiding voorzien t.b.v. zonwering.

Hoek Hofwoningen in de tweede fase

De toegang vanaf de openbare weg tot en met de voordeur wordt uitgevoerd als een Delftse stoep. Het terras aan de achterzijde, ter plaatse van de openslaande deuren, bedraagt woningbreed 2.500 mm en wordt uitgevoerd als grijze betonnen tegels van 500 x 500 mm. Tussen de berging en achtergevel  wordt een gaashekwerk met hedera of vergelijkbaar groen geplaatst. Aan de achtergevel van de woning wordt voorzien in een buitenkraan. Bij woningen met een volledige zuidligging wordt bovendien een loze leiding voorzien t.b.v. zonwering.

Je weet als huurder waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. En het groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Ook reparaties worden voor je geregeld.

Heb je interesse?

Schrijf je dan nu in of lees meer over het project!