Locatie & ligging

Goed bereikbaar

Binnen mum van tijd sta je zo in hartje Utrecht en ook andere steden als Gouda, Leiden, Amsterdam en Rotterdam zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. Maar waarom zou je met de auto gaan? Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ruim 200 meter. En met de fiets ben je binnen vijf tot 10 minuten op het NS station en sta je voor je het weet in de Utrechtse binnenstad. Jouw woon-werkverkeer is zeker geen probleem in Hof van Leyland.

Omgeving Huren in Hof van Leyland

Centrale ligging
Woerden is centraal gelegen op korte afstand van de A12 en de A2. Binnen mum van tijd sta je zo in hartje Utrecht en ook andere steden als Gouda, Leiden, Amsterdam en Rotterdam zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. Maar waarom zou je met de auto gaan? Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ruim 200 meter. En met de fiets ben je binnen vijf tot 10 minuten op het NS station en sta je voor je het weet in de Utrechtse binnenstad. Jouw woon-werkverkeer is zeker geen probleem in Hof van Leyland.

Lekker alles dichtbij 
Woerden heeft veel te bieden. De stad kent een grote historie die zelfs terugleidt naar de Romeinse tijd. Een historie die de stad karakter geeft. De prachtige binnenstad met gezellige straatjes en pleinen biedt volop mogelijkheden om te shoppen en daarna heerlijk neer te ploffen op een van de leuke terrasjes of bij een restaurant voor een fantastische afsluiting van de dag. Daarnaast vindt je in Woerden volop mogelijkheden om te sporten en een scala van diverse vrijetijdsbestedingen.

Ook in de directe omgeving van jouw woning in Hof van Leyland heb je de beschikking over diverse voorzieningen. Met de winkels aan de Frederik Hendriklaan en het winkelcentrum Snel & Polanen heb je volop mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen, die je even lekker op de fiets doet. In de buurt zijn er bovendien verschillende scholen voor de kinderen en mogelijkheden voor naschoolse opvang. Alles dichtbij jouw nieuwe woning.