Singelwoningen, Bouwnummer 7

Huurprijs

€ 1.250 Per maand

Woonoppervlakte

116 m2

Omschrijving

Mocht je interesse hebben check dan op de projectsite bij het kopje "huurlastenberekening" of je voldoet aan de inkomenseisen. Voldoet je inkomen niet, neem dan even contact met ons op (0348-488005) en wij kijken naar de mogelijkheden. De inkomenseisen zijn:

- Loondienst: minimaal bruto maandinkomen van 4x de kale maandhuurprijs.
- Zzp-er, zelfstandig ondernemer of DGA: minimaal netto bedrijfsresultaat voor inkomstenbelasting van 4x de kale maandhuurprijs per maand.
- Gepensioneerden: minimaal bruto maandinkomen van 3,6 x de kale maandhuurprijs.
- Bij twee inkomens mag het tweede inkomen voor 100 % worden meegenomen.
- Het eerste inkomen moet minimaal 75% van de huur vertegenwoordigen
- Voor vrij beschikbaar eigen vermogen op een Nederlandse bankrekening is er een opslag mogelijk voor de maximaal toegestane huurprijs (niet van toepassing voor zelfstandigen).

Ook staan daar de meest gestelde vragen. Bij het kopje oplevering is omschreven hoe en wanneer de woningen worden opgeleverd. Handig om even door te lezen!

Het betreft een nieuwbouwproject, dus bezichtigingen zijn niet mogelijk.

Hof van Leyland bestaat uit twee verschillende deelgebieden De Groene Zoom en De Singel. De Singelwoningen zijn aan de buitenrand van het gebied gesitueerd. Autovrij, aangezien de auto’s worden geparkeerd aan de achterzijde en zijkant van de woningen. De voorzijden van de woningen kijken veelal uit over de polder of over de Fagellaan en de watergang. In Hof van Leyland kunnen kinderen naar hartenlust spelen en kan jij toch ook een oogje in het zeil houden.

De woningen beschikken allemaal over een fijne woonkamer met openslaande deuren naar de besloten tuin en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping tref je een riante ruimte, klaar om te gebruiken hoe jij dit wilt. In de separate technische ruimte zijn voorzieningen getroffen voor de wasmachine en droger, wel zo gemakkelijk. Alle woningen beschikken daarnaast over een royale berging voor de fietsen. Waar ligt jouw woning in Hof van Leyland?

WONINGTYPE
In Hof van Leyland zijn er drie verschillende huurwoningen, namelijk:

- hofwoningen
- hoek hofwoningen
- singelwoningen

Wat de verschillen tussen deze woningtypes zijn tref je aan bij de afbeeldingen waarin de afwerking per type aangegeven is.

KEUKENS, SANITAIR EN AFWERKING
De woningen worden voorzien van een luxe keuken inclusief diverse inbouwapparatuur en een complete badkamer met modern sanitair en groot formaat tegels. Alle wanden in de woning met uitzondering van technische ruimten en tweede verdieping worden volledig afgewerkt en dekkend gesausd in de kleur wit. Jij hebt zelf de keuze om je eigen vloeren aan te kopen in alle ruimten, met uitzondering van de sanitaire ruimten.

KEUKEN:
In jouw woning in Hof van Leyland vindt je een luxe witte keuken met een antraciet aanrechtblad met kunststof afwerking en uitgebreide inbouwapparatuur. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een keramische kookplaat, RVS recirculatie afzuigkap, een volledig geïntegreerde vaatwasser, een koelkast met vriesvak en een combimagnetron. Hier bereid jij met gemak de lekkerste gerechten voor het hele gezin.

BADKAMER:
Alle woningen zijn voorzien van een comfortabele badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche en wastafel met kraan met daarboven een spiegel. Het sanitair is van LifeWellness in een witte kleur. De wanden in de badkamer worden volledig betegeld. Deze tegels zijn wit en van een groot formaat 300 x 600 mm. De tegels op de vloer zijn in de kleur antraciet 600 x 600 mm. De wand achter de wastafel wordt tot het plafond betegeld met vloertegels 60 x 60 cm in de kleur antraciet. Het plafond wordt volledig afgewerkt. De inrichting van de diverse badkamers is weergegeven in de plattegronden bij de verschillende typen.

DUURZAAMHEID
Hof van Leyland is een duurzame ontwikkeling met ruimte voor een prettig woonklimaat dankzij openbaar groen, autovrije hofjes, fietsroutes waar de auto te gast is en een ecologische groenzone aan de rand van het plangebied. Ook is nadrukkelijk gekeken naar een duurzame oplossing voor de opvang en gelijkmatige afvloeiing van hemelwater. Op woningniveau is Hof van Leyland extra duurzaam. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en met vloerverwarming verwarmd door middel van een warmtepomp. Comfortabel en heerlijk warm! Uiteraard kook jij in deze woningen elektrisch. Maar Hof van Leyland gaat nog verder! De woningen scoren qua energieprestatie hoog. Dit wordt behaald door de woningen in basis te voorzien van een aantal PV-panelen op het dak, waardoor een deel van de energiebehoefte zelf kan worden opgewekt. En dat levert weer een uitstekende besparing op in de woonlasten. In combinatie met het gebruik van duurzame en onderhoudsarme materialen ontstaat zo een duurzame woonwijk aan de rand van Woerden. En jouw maandelijkse energielasten zijn laag dankzij de extra voorzieningen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs
€ 1.250 Per maand
Servicekosten
€ 10 per maand
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2019
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m2
Inhoud
371 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 bedrooms)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen en Natuurlijke ventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd en HR-glas
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht en Beschutte ligging

Parkeren

Garage
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Koning makelaars

Woerden

Hof van Leyland huren

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Singelwoningen in het project Hof van Leyland huren