Header

Afwerking & Duurzaamheid

Keukens

In jouw woning in Hof van Leyland vind je een luxe witte keuken met een Jetstone composiet werkblad in een fraai dessin en uitgebreide inbouwapparatuur. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een inductie kookplaat, RVS recirculatie afzuigkap, een volledig geïntegreerde vaatwasser, een koelvriescombinatie en een combimagnetron.

De makelaar heeft de beschikking over een compleet document van de keuken in jouw woning. Tijdens het verhuurgesprek zal hij jou van uitgebreide informatie voorzien.


Badkamers

Alle woningen zijn voorzien van een comfortabele badkamer met vloerverwarming en een designradiator, een douche met een Baderie walk-in douchewand en wastafel met een Detremmerie wastafel van dubbel kunstmarmer met spiegelpaneel en ledverlichting erboven en een oak light onderkast. Het sanitair is van Baderie in een witte kleur. De wanden in de badkamer worden volledig betegeld. Deze tegels zijn wit en van een groot formaat 300 x 600 mm. De tegels op de vloer zijn in de kleur Taupe 600 x 600 mm. Het plafond wordt volledig afgewerkt.

De makelaar heeft een compleet document van het sanitair in jouw woning. Tijdens het verhuurgesprek zal hij je uitgebreid van informatie voorzien.

Duurzaamheid

Hof van Leyland is een duurzame ontwikkeling met ruimte voor een prettig woonklimaat dankzij openbaar groen, autovrije hofjes, fietsroutes waar de auto te gast is en een ecologische groenzone aan de rand van het plangebied. Ook is nadrukkelijk gekeken naar een duurzame oplossing voor de opvang en gelijkmatige afvloeiing van hemelwater. Op woningniveau is Hof van Leyland extra duurzaam. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en met vloerverwarming verwarmd door middel van een warmtepomp met koeloptie. Comfortabel in de winter èn in de zomer!
Uiteraard kook jij in deze woningen elektrisch. Maar Hof van Leyland gaat nog verder! De woningen scoren qua energieprestatie hoog. Dit wordt behaald door de woningen in basis te voorzien van een aantal PV-panelen op het dak, waardoor een deel van de energiebehoefte zelf kan worden opgewekt. En dat levert weer een uitstekende besparing op in de woonlasten. In combinatie met het gebruik van duurzame en onderhoudsarme materialen ontstaat zo een duurzame woonwijk aan de rand van Woerden. En jouw maandelijkse energielasten zijn laag dankzij de extra PV-panelen.

Contactformulier

Heb je een vraag, of wil je meer informatie? Neem contact op met de makelaar via onderstaand contactformulier.